Γλυκιά φωτογράφιση οικογένειας!

cover in elina newborn
Μια υπέροχη οικογενειακή φωτογράφιση με εικόνες που κάθε νέα μαμά και μπαμπάς πρέπει να έχει!
Η φωτογράφιση νεογέννητου μωρού έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, ειδικά όταν μπορούμε να αιχμαλωτίσουμε τις πρώτες στιγμές του στο βρεφικό δωμάτιο, τις πρώτες «σπιτικές» αγκαλιές και φιλιά.
Αποτυπώσαμε όλες τις όμορφες στιγμές αυτής της πανέμορφης οικογένειας, τις στιγμές χαράς και πραγματικής ευτυχίας μέσα στο σπίτι τους, παρέα με το τόσο όμορφο νεογέννητο μωράκι τους, την Ήβη!
Το δωμάτιο που επιλέξαμε για τη φωτογράφιση ήταν το παιδικό δωμάτιο της μικρής Ήβης, με θέμα το ροζ και με παιδικές ζωγραφιές στους τοίχους του δωματίου!
όπως η αφίσα στο δωμάτιο της μικρής γράφει, "Είσαι η ηλιαχτίδα μου, η μοναδική μου ηλιαχτίδα, με κάνεις τόσο χαρούμενη, δεν θα μάθεις ποτέ πόσο σε αγαπάω!".
Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε πιο πολύ με αυτές τις λέξεις και πραγματικά δεν μπορούμε να σας περιγράψουμε πόσο πολύ αγαπά αυτή η οικογένεια ο ένας τον άλλον!
Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε τις πιο γλυκιές αναμνήσεις από τις ευτυχισμένες σας, οικογενειακές στιγμές!

Share:

Bookmark and Share

Locate Us

Athens
Santorini
Mykonos
Worldwide
tel: +30 210 4829829
mob: +30 697 7631687
mob: +30 697 3248970

Join Our Newsletter

Stay connected! Subscribe to our newsletter, so you won’t miss our latest news, ideas for your special event and anything else that might interest you.
Email address:


This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. Accessing our website, you agree that we can use these types of cookies.

OK