Stunning Destination Wedding in Lemnos, Greece

cover in Lea
Ο κομψός και μοντέρνος γάμος της Λίας και του Bill, σε συνδυασμό με την άγρια ομορφιά της Λήμνου, έναν τόπο μαγικό, όπου συναντώνται 3 Ήπειροι-η Ευρώπη, η Ασία και η Αφρική- συνθέτουν μία ιστορία γάμου που θα σας εμπνεύσει!

Η μπλε θάλασσα του Αιγαίου, οι χειροποίητες λεπτομέρειες, τα γκράφιτι που έκανε ο Bill για την Λία στο δρόμο για την εκκλησία... και αυτά τα δυο γλυκά πιτσούνια, είναι οι λόγοι που η Λήμνος θα μείνει για πάντα στην καρδιά μας! Τι να πρωτοπούμε για τα σημεία που έγινε η φωτογράφιση!
Από τις αμμοθίνες ή παχιές αμμουδιές στα βόρεια του νησιού κοντά στην παραλία Γομάτι, ή αλλιώς στη «Σαχάρα της Λήμνου», έως το φρούριο της Μύρινας,-το μεγαλύτερο κάστρο του Αιγαίου που χρονολογείται από τον 12ο αιώνα, ενώ τα ελάφια που βρίσκονταν εκεί πόζαραν και αυτά για τον φωτογραφικό φακό!

Όπως μας είπε η Λία:
«Ο ήλιος είχε μόλις αρχίσει να δύει και τα χρώματα στον ουρανό ήταν μαγευτικά... ένιωθα τόσο ανακουφισμένη που η γαμήλια τελετή είχε επιτέλους φτάσει στο τέλος της. 200 περίπου καλεσμένοι-οι φίλοι μας- ήταν όλοι εκεί, οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν ταξιδέψει από την άλλη γωνιά του κόσμου για να γιορτάσουν μαζί μας αυτή την ιδιαίτερη μέρα. Ήταν κάτι το τόσο όμορφο...
Για επιλεκτικές νύφες όπως είμαι εγώ, με πάρα πολύ έμφαση στην λεπτομέρεια σας προειδοποιώ!
Αν θέλετε κάτι, ειδικά αν έχετε κανονίσει να παντρευτείτε μακριά και τα πράγματα δεν είναι οργανωμένα με τον τρόπο που έχετε συνηθίσει στην χώρα που θα πραγματοποιήσετε τον γάμο σας, σιγουρευτείτε ότι θα κάνετε ξεκάθαρο σε όλους τους vendors/μουσικούς/florists και οποιονδήποτε άλλον επαγγελματία του χώρου που θα συνεργαστείτε το τι ακριβώς θέλετε για τον γάμο σας και δεν θα τους αφήσετε σε ησυχία μέχρι να πραγματοποιηθεί!
Παρόλα αυτά, να είστε έτοιμες ότι την ημέρα του γάμου πάντα υπάρχουν απρόοπτα, για τα οποία δεν θα είστε έτοιμες.
Μακάρι να είναι κάτι μικρό...
Αλλά ανεξάρτητα από αυτό, βάλτε τα δυνατά σας να απολάυσετε στο έπακρο την ημέρα του γάμου σας.
Χαμογελάτε συνεχώς σε οποιονδήποτε συναντάτε, γιατί κάπου σε κάποια γωνιά παραμονεύει κάποιος με τον φωτογραφικό φακό στο χέρι έτοιμος να απαθανατίσει την στιγμή!

Η ομάδα της Phosart είναι άψογοι επαγγελματίες και εργάζονται ακατάπαυστα τόσο συγχρονισμένα σαν μία καλολαδωμένη μηχανή.
Όλοι γνωρίζουν την δουλειά τους και ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι πέρα από κάθε προσδοκία.
Εγώ, ήμουν σίγουρη από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη μας κιόλας κουβέντα ότι δεν θα χρειαζόνταν να τους επιβλέπω-σε αντίθεση με άλλους επαγγελματίες του χώρου-και ότι μπορούσα να τους εμπιστευτώ με κλειστά μάτια.
Έπεσα μέσα 100%!
Ο άντρας μου και εγώ είμαστε Ελληνο-αμερικανοί από τη Νέα Υόρκη και είμαστε και οι δύο τόσο λεπτομερείς στην οργάνωση μας.
Όταν σας λέω ότι η Phosart ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της, πιστέψτε με!
Τελειώνοντας, δεν μπορώ να σκεφτώ πόσα πολλά καλά πράγματα μπορώ να πω για αυτή την ομάδα, που είναι τόσο δύσκολο να βρεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Νέα Υόρκη!».

Μπορείτε να δείτε το wedding film τους εδώ και το pre-wedding photo-shoot στην πόλη των ονείρων, την Νέα Υόρκη!Reception Venue: Varos Village Hotel | Flower decoration: Drizos Flowers | Wedding dress: Pronovias | Bride’s shoes: Jimmy Choo | Groom’s Shoes: Bruno Magli | Hair style & Make up: J & C | Wedding cake: Hrisafis Events

Share:

Bookmark and Share

Locate Us

Athens
Santorini
Mykonos
Worldwide
tel: +30 210 4829829
mob: +30 697 7631687
mob: +30 697 3248970

Join Our Newsletter

Stay connected! Subscribe to our newsletter, so you won’t miss our latest news, ideas for your special event and anything else that might interest you.
Email address:


This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. Accessing our website, you agree that we can use these types of cookies.

OK