Wedding Proposal at Canaves Oia Hotel

O Alberto και η Miranda είναι τόσο γλυκό ζευγάρι και τόσο ερωτευμένο..! Κάτι τόσο προφανές από το βίντεο της πρότασης γάμου τους. Ο Alberto είχε την καλοσύνη να μοιραστεί τη δική τους προσωπική ιστορία μαζί μας:
«Γνώρισα τη Miranda πεντέμισι χρόνια πριν, μέσα από τους κοινούς μας φίλους (στο facebook) ;)
Μέσα μου πάντα ήξερα ότι ήθελα να της κάνω πρόταση γάμου, αλλά δεν είχα αποφασίσει το πώς ή το πού να το κάνω. Στην αρραβωνιαστικιά μου και σε μένα μας αρέσει να ταξιδεύουμε, οπότε ήξερα ότι ήθελα να της ζητήσω να με παντρευτεί ενώ είμαστε σε ταξίδι κάπου στο εξωτερικό. Από το παγκοσμίως γνωστό ηλιοβασίλεμα, στους φωτεινούς μπλε θόλους, και στα όμορφα νερά, ήξερα ότι η Σαντορίνη ήταν το μέρος που θα ήθελα να της ζητήσω να γίνει γυναίκα μου.
Αφού έκλεισα το ταξίδι μας στην Ελλάδα, άρχισα να κάνω έρευνα σχετικά με πιθανές τοποθεσίες για την πρόταση και είδα και άλλες προτάσεις που είχαν γίνει στη Σαντορίνη. Έτσι, έτρεξα στην ομάδα της Phosart. Είχα σχεδιάσει να το αναθέσω σε ένα κρυφό φωτογράφο, αλλά όταν είδα τα βίντεο τους λάτρεψα το πώς αποθανάτισαν την αληθινή ιστορία του ζευγαριού και όλες τις ιδιαίτερες στιγμές τους, ήξερα ότι έπρεπε να τους κλείσω.
Και φτάσαμε στην Ελλάδα ... φτάσαμε στην Αθήνα και αποφασίσαμε να μείνουμε εκεί για μια-δυο μέρες. Ήμουν νευρικός και δεν μπορούσα να κοιμηθώ και συνεχώς σκεφτόμουν τι θα συμβεί. Αλλά καθώς οι μέρες πέρασαν μεγάλωνε όλο και πιο πολύ ο ενθουσιασμός μου για να δω την αντίδρασή της .
Όταν σχεδιάζαμε το ταξίδι μας, είχα πει στη Μιράντα ότι θέλω να κλείσω ένα ξεχωριστό δείπνο για εμάς και χρειάζεται να βρει ένα ωραίο φόρεμα. Μου έκανε τόσες πολλές ερωτήσεις, «πώς δηλαδή οι άλλοι άνθρωποι ντύνονται εκεί ... στείλε μου να δω φωτογραφίες από το εστιατόριο, έτσι, θα ξέρω τι να φορέσω ... είναι αυτό αρκετά φανταχτερό ή όχι;" Τελικά αποφάσισε για το φόρεμα, αλλά ακόμα δεν ήταν ικανοποιημένη. Λίγες ώρες πριν από το "δείπνο" περπατήσαμε από ένα κατάστημα που ανήκει σε μια νεαρή Ελληνίδα, όμως αυτή δεν μιλούσε καθόλου αγγλικά, αλλά μας έδειξε ένα μακρύ μπλε φόρεμα. Η Miranda δοκίμασε αυτό το φόρεμα ... και ήταν το ιδανικό!
Λίγες ώρες αργότερα, φτάσαμε στο Canaves, και είπα αμέσως "πρέπει να επισκεφτώ την τουαλέτα ", εκεί με σύνδεσαν με το μικρόφωνο και νευρικά περίμενα για την έκπληξη. Λίγα λεπτά αργότερα, είδα την αγάπη μου να κατεβαίνει τις σκάλες, και της ξεδίπλωσα την καρδιά μου, όλα τα συναισθήματα μου για εκείνη και, τέλος, της ζήτησα να γίνει γυναίκα μου. Εκείνη είπε ναι! Εγώ δεν θα μπορούσα να φανταστώ άλλο τρόπο από αυτόν για να της κάνω πρόταση. Ήταν πιο τέλεια από αυτό που είχαμε φανταστεί.

Ήταν τόσο απολαυστική η συνεργασία με την ομάδα της Phosart. Κατέγραψαν όσα είχα φανταστεί για την πρόταση και ακόμα περισσότερο. Ήταν άψογοι σε επικοινωνία, συνεργάσιμοι και έκαναν τη διαδικασία να μοιάζει τόσο εύκολη, αλλά την ίδια στιγμή αξέχαστη για εμάς. Εάν ο γάμος μας γίνει στη Σαντορίνη θα τους προτιμήσουμε σίγουρα ξανά! "

Share:

Bookmark and Share

Locate Us

Athens
Santorini
Mykonos
Worldwide
tel: +30 210 4829829
mob: +30 697 7631687
mob: +30 697 3248970

Join Our Newsletter

Stay connected! Subscribe to our newsletter, so you won’t miss our latest news, ideas for your special event and anything else that might interest you.
Email address:


This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. Accessing our website, you agree that we can use these types of cookies.

OK