Natalie & Mathew wedding dream at Dana Villas, Imerovigli

Natalie inside-cover
Η Natalie και ο Mathew γνωρίστηκαν όταν ήταν 12 ετών μέσα από τα ξαδέλφια τους. Έγιναν αμέσως φίλοι και ήταν φίλοι για πολλά χρόνια, ενώ πήγαν στο γυμνάσιο μαζί πριν γίνουν ζευγάρι στα 15 και 16 τους αντίστοιχα.
  Η Natalie θυμάται και περιγράφει την πρότασή της, σαν να συνέβη σήμερα: «Μου έκανε την πρόταση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στα 21α γενέθλιά μου, πήγαμε στο νησί Hamilton στο Whitsundays. Σε μια από τις νύχτες οδηγήσαμε γύρω από όλο το νησί αναζητώντας ένα ήσυχο μέρος για να παρακολουθήσουμε το ηλιοβασίλεμα, το οποίο και βρήκαμε. Ήταν μια πολύ ιδιωτική στιγμή με θέα τον ήλιο που έδυε. Μετά μιλώντας για λίγο για το πόσα έχουμε περάσει, γονάτισε ζητώντας μου να τον παντρευτώ. Ήταν πολύ συναισθηματική εμπειρία, αλλά και μια από τις πιο ρομαντικές στιγμές της ζωής μας».
  Αν και δεν είχαν επισκεφθεί ποτέ τη Σαντορίνη πριν, ήξεραν ότι θα ήταν ένα μαγικό μέρος για να παντρευτούν. Ήθελαν κάτι διαφορετικό και αυτό θα ήταν το ιδανικό μέρος καθώς είναι τόσο μοναδικό και όμορφο. "Είναι κάπου που θα είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε ξανά και ξανά για να απολαύσουμε την εκπληκτική θέα και την αίσθηση της Μεσογείου», λέει η Natalie.
  "Η ημέρα στο σύνολο της ήταν απολύτως εκπληκτική. Ξεκινήσαμε την μέρα μαζί, πήραμε πρωινό, και δεν βιαστήκαμε καθόλου. Παρόλο τον πανικού του ενθουσιασμού μας, έχοντας αυτό το χρόνο μαζί ήταν ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει μια τέτοια ξεχωριστή μέρα.
  Και οι δύο συμφωνούμε ότι η αγαπημένη μας στιγμή ήταν όταν είδαμε ο ένας τον άλλο, για πρώτη φορά πριν την τελετή. Ακόμα δεν πιστεύουμε τους εαυτούς μας ότι ήμασταν σε θέση να το κάνουμε αυτό την ημέρα του γάμου μας!»

  Η Natalie στο νυφικό της ήταν σαν μια γοργόνα που βγήκε στην ακτή ... Η επιθυμία της να βρει κάτι απλό και κομψό, κάτι για να κάνει αντίθεση με το όμορφο μπλε του ωκεανού και τα εντυπωσιακά χρώματα γύρω, την οδήγησε στην τέλεια επιλογή! "Ήθελα επίσης μια αντίθεση με το φόρεμα που άλλαξα για το δείπνο. Το νυφικό έλαμπε στο φως του ηλιοβασιλέματος και ένιωσα όμορφα σε αυτό ..."
  Η Natalie και ο Mathew συμβουλεύουν ένα ζευγάρι που θέλει να παντρευτεί να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο αγχωμένο! Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο, δεδομένου ότι είναι μια τόσο σημαντική ημέρα, αλλά να προσπαθήσει να απολαύσει κάθε στιγμή που περνάει τόσο γρήγορα, λένε.

  Έγραψαν τόσο όμορφα λόγια για μας, που δεν γίνεται να μην τα μοιραστούμε:

  «Η επικοινωνία μας με τη Phosart ήταν τέλεια! Ένιωσα τόσο άνετα με τη Jo και τον Chris. Μας καθοδήγησαν τέλεια και ήξεραν ακριβώς τι να κάνουν, κι έτσι χαλαρώσαμε εντελώς. Διασκεδάσαμε αρκετά και μέχρι το τέλος της ημέρας νιώσαμε σαν να ήμασταν παρέα με φίλους.
  Από την πρώτη μέρα νιώσαμε ότι ήμασταν σε καλά χέρια, την ημέρα που συναντήσαμε τον Chris και τη Jo αμέσως αισθανθήκαμε άνετα, ήξεραν ακριβώς το στυλ μας και ξέραμε ότι είχαμε επιλέξει την τέλεια ομάδα! Είναι τόσο ταλαντούχοι και απαράδεκτα καλοί σε αυτό που κάνουν. Νιώθω τόσο ευγνώμων που η Phosart μας έδωσε το πιο όμορφο δώρο, το να κρατήσει τις αναμνήσεις μας ζωντανές. Θα είμαστε πάντα σε θέση μέσα από αυτές τις φωτογραφίες και τα βίντεο να επιστρέψουμε στην ξεχωριστή μέρα μας, που έχουν αιχμαλωτίσει κάθε στιγμή στην πραγματική της μορφή, που δείχνουν την συγκίνηση και την ομορφιά. Δεν θα μπορούσαμε πραγματικά ποτέ να σας ευχαριστήσουμε όλους αρκετά. "

  Ειλικρινά, εμείς δεν μπορούμε να τους ευχαριστήσουμε αρκετά. Έκαναν μια ημέρα δουλειάς ημέρα διασκέδασης με φίλους. Η δουλειά μας είναι πολύ εύκολη με ζευγάρια, όπως η Natalie και ο Mathew ...Wedding venue: Dana Villas | Wedding gown: Pronovias

Share:

Bookmark and Share

Locate Us

Athens
Santorini
Mykonos
Worldwide
tel: +30 210 4829829
mob: +30 697 7631687
mob: +30 697 3248970

Join Our Newsletter

Stay connected! Subscribe to our newsletter, so you won’t miss our latest news, ideas for your special event and anything else that might interest you.
Email address:


This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. Accessing our website, you agree that we can use these types of cookies.

OK