And the fairy tale begins for George and Olivia...

Γνωριστήκαμε με την Olivia 16 χρόνια πριν. Είχα ακούσει πολλά για το πόσο όμορφη και εκπληκτική ήταν από τους φίλους μου, αλλά ποτέ μέχρι τότε δεν είχα την ευκαιρία για να τη συναντήσω επειδή δεν βρισκόμασταν ποτέ στα ίδιες συναντήσεις με τις ίδιες παρέες. Επιτέλους, στις 7 Σεπτεμβρίου 2007, είχα την ευκαιρία να την γνωρίσω στο πάρτυ μίας κοινής μας φίλης, της Alissa!

Όταν, μαζί με τους φίλους μου, φτάσαμε στο σπίτι που θα γινόνταν το πάρτυ, η Olivia έφτασε επίσης την ίδια στιγμή, οπότε περίμενα με νευρικότητα έως ότου να παρκάρει το αυτοκίνητό της, για να της συστηθώ. Βγήκε από το αυτοκίνητο και έμοιαζε σαν τον πιο όμορφο άνθρωπο που είχα δει ποτέ, προχώρησε προς το μέρος μου και μου είπε: «Γεια σας κ. Πρόεδρε!» κάτι που μας έκανε και τους δύο να γελάσουμε! (ήμουν ο πρόεδρος του σχολικού συμβουλίου εκείνη την περίοδο). Και εκείνη τη στιγμή, την ερωτέυτηκα...

8 χρόνια μετά, τον μήνα Απρίλιο, όταν έμαθα ότι η Olivia θα είχε 2 εβδομάδες άδεια από το Πανεπιστήμιο της που σπούδαζε Ιατρική, κανόνισα ένα ταξίδι 2 εβδομάδων στην Ελλάδα, στα τέλη του Αυγούστου. Δεν είχε πάει ποτέ πριν στην Ελλάδα και πάντα της έλεα ότι θα την πήγαινα μία μέρα. Ήξερα ότι η Σαντορίνη ήταν το ιδανικό μέρος για να ζητήσω από την Olivia να γίνει η γυναίκα μου.

Καλέσαμε την οικογένειά της να μας ακολουθήσουν σε αυτό το ταξίδι, καθώς ούτε και εκείνοι είχαν ξαναπάει στο παρελθόν στην Ευρώπη, αλλά ο πατέρας της ήταν ο μόνος που ήθελε. Δεν τους είπα ποτέ ότι σκόπευα να της κάνω πρόταση γάμου στην Ελλάδα, παρά 2 μόλις ημέρες πριν φύγουμε. Τότε ήταν που ζήτησα και την ευχή τους και ήταν τόσο θυμωμένοι με τον εαυτό τους που αρνήθηκαν να έρθουν μαζί μας.

Είμαι ο ιδιοκτήτης μίας εταιρίας διοργάνωσης εκδηλώσεων, με την επωνυμία BOLD Productions, με την οποία εγώ και οι συνεργάτες μου βοηθούμε τους πελάτες μας να οργανώσουν και να δημιουργήσουν τις εκδηλώσεις τους. Για τους επόμενους 4 μήνες που θα ακολουθούσαν, θα οργάνωνα τη μεγαλύτερη εκδήλωση της ζωής μου και επιτρέψτε μου να σας πω, δεν ήταν καθόλου εύκολο. Μίλησα με διάφορα venues, φωτογράφους, κινηματογραφιστές και διακοσμητές, αλλά έχοντας χρόνια εμπειρίας στο χώρο, ήξερα με ποιους ήθελα να συνεργαστώ.

Νοίκιασα όλο το εστιατόριο του Santorini Gem, με θέα τη μαγευτική θάλασσα και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα για το οποίο είναι παγκόσμια γνωστή η Σαντορίνη. Έκλεισα την ομάδα της Phosart ως τους φωτογράφους-κινηματογραφιστές για να με βοηθήσουν να αποτυπώσω την άφιξη μας στη Σαντορίνη, όλη την ημέρα της βόλτας μας στα γραφικά σοκάκια της Οίας και φυσικά την πρόταση γάμου.

Ο Γιώργος, ο Χρήστος, η Στέλλα και όλη η ομάδα της Phosart έγιναν γρήγορα φίλοι μου, μέσα από τη διαδικασία της οεγάνωσης, είναι οι καλύτεροι! Γνωριστήκαμε μέσω Skype, ακολούθησαν όλες τις οδηγίες και τα αιτήματά μου, ενώ μου πρόσφεραν απλόχερα τη δική τους οπτική στις ιδέες μου πάνω στην πρόταση γάμου. Είμαι τελειομανής σε ο,τιδήποτε αφορά λεπτομέρειες, αφού πιστεύω ότι τα μικρά πράγματα είναι εκείνα που τελικά σου κόβουν την ανάσα.

Πριν να αναχωρήσουμε για την Ελλάδα, είπα στην Olivia ότι έπρεπε να πάμε για ψώνια επειδή το εστιατόριο στο οποίο θα πηγαίναμε στη Σαντορίνη ήταν πολυτελές και αν δεν ήσουν καλά ντυμένος δε θα σε άφηνανν να μπεις. Αυτό, βέβαια, ήταν ένα ψέμα, αλλά και ο μόνος τρόπος για να την πείσω να ντυθεί καλά για την πρόταση γάμου χωρίς να προδωθώ. Πήγαμε σε διάφορα καταστήματα και κοιτάξαμε τόσα φορέματα, αλλά μόλις μία ημέρα πριν να φύγουμε βρήκαμε το ιδανικό φόρεμα στο Marciano. H Olivia ένιωθε ότι θα ήταν υπερβολικά καλά ντυμένη και έμοιαζε σαν να επρόκειτο να πεντρευτεί, αλλά τη διαβεβαίωσα ότι δεν θα έμοιαζε παράτερα στο εστιατόριο.

Στις 27 Αυγούστου του 2015 λοιπόν, η ημέρα την οποία σχεδίαζα για μήνες, επιτέλους ήταν εδώ! Ήμουν τόσο νευρικός, αλλά γνώριζα ότι όλη η προετοιμασία, η ρογάνωση και η σκληρή δουλειά θα έκαναν την ημέρα να περάσει χωρίς απρόοπτα και ευχάριστα.

Φτάσαμε στη Σαντορίνη μέσω θαλάσσης, με ένα Sea Jet και η ομάδα της Phosart ήταν στο λιμάνι να μας υποδεχτεί και να αποτυπώσει την άφιξη μας. Ο Χρήστος, με τον οποίο είχαμε γνωριστεί μέσω Skype μήνες πριν, κρατούσε ένα πλακάτ με το όνομα μου και είχε τον ρόλο του οδηγού ταξί. Πριν να μπούμε στο αυτοκίνητο, μας πρόσφερε ένα ποτήρι σαμπάνια για να γιορτάσουμε την άφιξη μας στη Σαντορίνη. Έπαιξα και εγώ τον ρόλο μου, ως σαν να ήταν μία σύνηθης διαδικασία που έκαναν όλοι οι οδηγοί ταξί για τους καλεσμένους τους και η Olivia, για μία ακόμη φορά, το πίστεψε!

Στη διαδρομή για το ξενοδοχείο μας, η ομάδα της Phosart δεν σταμάτησε να μας βιντεοσκοπεί με μία κρυφή κάμερα στο αυτοκίνητο, ένα drone από πάνω μας καθώς και με την υπόλοιπη ομάδα που ήταν κρυφά τοποθετημένη σε κρυφά σημεία καθ’όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Αυτή η τακτική βοήθησε να αποτυπώσουν όλη τη χαρά και τον ενθουσιασμό του να βρισκόμαστε μαζί στη Σαντορίνη.

Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο, χαλαρώσαμε και ετοιμαστήκαμε για να πάμε βόλτα και να δούμε τα αξιοθέατα στα γραφικά σοκάκια της Οίας. Οι φωτοργάφοι με συμβούλευσαν αν ακολουθήσω μία συγκεκριμένη διαδρομή ώστε να μπορούν να είναι στρατηγικά τοποθετημένοι ανάμεσα στους τουρίστες και να αποτυπώσουν όλες εκείνες τις ιδιαίτερες στιγμές που θα είμασταν μαζί με την Olivia, χωρίς όμως να γίνουν αντιληπτοί. Ήταν τόσο καλά κρυμμένοι ανάμεσα σε όλους τους τουρίστες, άλλαξαν ακόμη και καπέλα μέσα στη μέρα για να μην γίνονται αντιληπτοί!

Η Olivia δεν είχε την παραμικρή ιδέα ότι τα παιδιά ήταν εκεί, ήταν κάτι το εκπληκτικό! Είχα πει στον πατέρα της Olivia να μας τραβάει φωτογραφίες καθ’όλη τη διάρκεια της βόλτας μας ώστε να επιτρέψει στους φωτογράφους να τραβήξουν μοναδικά πλάνα από εμάς από απόσταση. Μετά από μερικές ώρες όπου περπατήσαμε στους πανέμορφα σοκάκια, πήραμε τον δρόμο του γυρισμού για το ξενοδοχείο μας ώστε να ετοιμαστούμε για το δείπνο.

Αφού ετοιμαστήκαμε και είδα την Olivia μέσα στο φόρεμα που είχαμε αγοράσει πριν φύγουμε για τη Σαντορίνη, ένιωσα ένα κόμπο στο στομάχι για ότι θα ακολουθούσε: η στιγμή που θα έκανα πρόταση γάμου στη κοπέλα μου και στον καλύτερο φίλο μου είχε ξεκινήσει. Βγάλαμε μερικές φωτογραφίες έξω από το ξενοδοχείο μας, και μετά πήραμε ταξί για το μέρος όπου θα δειπνούσαμε. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, δεν σταμάτησα να λέω στην Olivia ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσω το μπάνιο του εστιατορίου, κάτι που επί της ουσίας ήταν ένα σημαντικό μέρος του πλάνου.

Κατά την άφιξη μας, είχα πει στον μάνατζερ του εστιατορίου να μας υποδεχτεί στην είσοδο και μας ρώτησε αν είχαμε κάνει κράτηση. Εγώ είπα ναι, δίνοντας το όνομα μου , για να απαντήσει: «Ναι. Το βλέπω εδώ. Αλλά το τραπέζι σας δεν είναι ακόμη έτοιμο.” Της είχα ήδη δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για το τι να πει, ώστε να μπορώ να απαντήσω «Οκ. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το μπανιο σας;». Αντι, φυσικά, να πάω στο μπάνιο, πήγα στο ειδικά διαμορφωμένο σημείο με τα κεριά σε σχήμα καρδιάς, όπως είχε ετοιμάσει ο διακοσμητής. Εκεί, η Phosart, μου έβαλε το μικρόφωνο, ώστε να μπορούμε να ακουγόμαστε όταν θα γινόνταν η πρόταση γάμου.

Όταν όλα ήταν πια έτοιμα, η μάνατζερ είπε στην Olivia και στον πατέρα της ότι το τραπέζι μας είχε ετοιμαστεί. Πριν να ξεκινήσουν να περπατούν προς το τραπέζι, ο πατέρας της ε΄βγαλε από την τσέπι του το μαντήλι για να της δέσει τα μάτια, που του είχα δώσει από πριν, και είπε στην Olivia: «Ο George έχει ετοιμάσει μία έκπληξη για σένα και πρέπει να σου καλύψω τα μάτια». Σε εκείνο το σημείο δεν με ένοιαζε πια αν θα υποπτευόταν κάτι. Δεν ήθελα να δει τη διακόσμηση ακόμη, ήθελα το πρώτο πράγμα που θα δει όταν θα έβγαζε το μαντήλι από τα μάτια της να ήμουν εγώ, έτοιμος να της κάνω πρόταση γάμου. Όταν ο πατέρας της της έβαλε το μαντήλι, ένα άλλο μέλος της ομάδας τοποθε΄τησε ένα μικρόφωνο στο σακάκι του πατέρα της για να αποτυπώσει όλον τοον φυσικό ήχο από τη διαδρομή προς το σημείο όπου θα γινόνταν η πρόταση. Όταν είδα από μακριά την Olivia να έρχεται με τον πατέρα της προς εμένα, συγκινήθηκα πολύ και ξεκίνησα να δακρύζω. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα έκλαιγα, αλλά εκείνη τη στιγμή ήταν πολύ δύσκολο να κάνω διαφορετικά.

Όταν ο πατέρας της Olivia μου την παρέδωσε, την έπιασα από τα χέρα και τα κράτησα σφικτά. Πήρα μία βαθιά ανάσα και της έβγαλα το μαντήλι από τα μάτια όταν το έκανα, ξεκίνησε να κλαίει και το ίδιο έκανα και εγώ. Αφού πήραμε μερικά δευτερόλεπτα για να ηρεμήσουμε, την κοίταξα κατάματα, κράτησα τα χέρια της και ξεκίνησα να της εξομολογούμαι τον έρωτα μου για εκείνη. Την ίδια στιγμή, οι φωτογράφοι, οι κινηματογραφιστές και ο χειριστής του drone αποτύπωναν την κάθε στιγμή. Γονάτισα και της ζήτησα να με παντρευτεί. Όταν είπε το μεγάλο ναι, η καρδιά μου αναπήδησε και συνειδητοποίησα ότι ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθωπος στον κόμο. Αφού φιληθήκαμε, το venue ξεκίνησε να παίζει το τραγούδι μας: "No one" από την Alicia Keys. Αυτό την έκανε να κλάψει ακόμη περισσότερο.

Μερικά λεπτά πέρασαν αγκαλιασμένοι, με φιλιά και χορό, όταν ο συγκινημένος πατέρας της της έδωσε ένα τεράσστιο μπουκέτο από τα αγαπημένα της ροζ τριαντάφυλλα.

Έπειτα, έδειξα στην Olivia έναν από τους βιντεογράφους μας και κατευθείαν τον αναγνώρισε ως τον Χρήστο, τον οδηγό ταξί. Δεν μπορούσε να πιστέψει τα όλα όσα είχαν συμβεί, μπροστά στα μάτια της χωρίς να καταλάβει τίποτα. Ήταν η απόλυτη ικανοποίηση. Όλα λειτούργησαν άψογα, εξαιτίας της πολύ οργανωμένης δουλιεάς της BOLD Productions και της ομάδας της Phosart. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για όλη τη σκληρή δουλειά και αφοσοίωση στο να κάνουν την ημέρα αυτή αξέχαστη!

Proposal Venue: Santorini Gem

Share:

Bookmark and Share

Locate Us

Athens
Santorini
Mykonos
Worldwide
tel: +30 210 4829829
mob: +30 697 7631687
mob: +30 697 3248970

Join Our Newsletter

Stay connected! Subscribe to our newsletter, so you won’t miss our latest news, ideas for your special event and anything else that might interest you.
Email address:


This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. Accessing our website, you agree that we can use these types of cookies.

OK