My Little Sweetheart

Πριν 18 μήνες, ο Πάνος και η Νάντια, δύο νέοι γονείς από την μαγευτική Σαντορίνη, μας εμπιστεύτηκαν για την φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση της κορούλας τους, την μικρή μας Αριάνα.
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε το μοναδικό ταξίδι που ζήσαμε, βαδίζοντας στον πρώτο χρόνο της Αριάνας...
Αλλά ας αφήσουμε, καλύτερα, τον μπαμπά της να μας πει την ιστορία της, μέσα από τα δικά του μάτια και τις αναμνήσεις του:
«Το Studio Phosart ήταν δίπλα μας σε πολλές σημαντικές στιγμές της ζωής μας, κατά τα προηγούμενα χρόνια, απαθανατίζοντας τα γεγονότα,
φροντίζοντας αυτά να μείνουν ανεξίτηλα με το πέρασμα του χρόνου, μέσα από το αστείρευτο ταλέντο τους και τον φωτογραφικό τους φακό.
Λίγους μήνες πριν τον ερχομό της Αριάνας στη ζωή μας, η ομάδα της Phosart έφτασε στο σπίτι μας για μία ιδιαίτερη φωτογράφιση εγκυμοσύνης, κάτι που θέλαμε πολύ τόσο εγώ όσο και η Νάντια.
Την ίδια ημέρα, κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού τραπεζιού που οργανώσαμε για τους φωτογράφους μας,
ο Γιώργος Φωτόπουλος, φωτογράφος και ιδιοκτήτης της Phosart, είχε μία καταπληκτική ιδέα και τη μοιράστηκε μαζί μας:
Μας ρώτησε πως θα μας φαινόταν να ερχόταν η ομάδα της Phosart στο νοσοκομείο την ημέρα της γέννας της κόρης μας
και να απαθανατίσει όλες τις ιδιαίτερες στιγμές έως της στιγμή που ο γιατρός θα μας έφερνε τη μικρή να την δούμε και να την κρατήσουμε στην αγκαλιά μας για πρώτη φορά!
Φυσικά, και στους δύο μας άρεσε η ιδέα! Τι καταπληκτικό που θα ήταν να έχουμε καταγράψει σε βίντεο τις σημαντικές αυτές στιγμές, για να τις έχουμε και να τις θυμόμαστε για πάντα!
Μία παρόμοια εμπειρία δεν μας είχε περάσει ποτέ από το νου, ενώ δεν είχαμε δει ποτέ ξανά στο παρελθόν παρά το ότι έχουμε πολλούς φίλους που είναι γονείς, φωτογράφους για να απαθανατήσουν την ιδιαίτερη αυτή ημέρα.
Θυμόμαστε να συζητάμε με τους φίλους μας για το πώς ένιωσαν την ημέρα που γεννήθηκε το παιδί τους, αλλά για όλους, θύμιζε μία μακρινή ανάμνηση που πέρασε τόσο γρήγορα...
Όπως είπαμε στον Γιώργο «Εννοείτε πώς θα το κάνουμε!!».
Το να έχουμε όλες αυτές τις στιγμές σε βίντεο για να τις βλέπουμε και να θυμόμαστε ήταν τόσο σημαντικό,
για να μπορούμε να δούμε τις εκφράσεις και τα χαρούμενα πρόσωπά μας, το χαμόγελο των παππούδων και των γιαγιάδων, τους φίλους μας,
αλλά κυρίως, για να μπορούμε, μία μέρα όταν η Αριάνα θα έχει μεγαλώσει να της δείξουμε τις πρώτες στιγμές της ζωής της.
Η ημέρα της γέννησης λοιπόν ήλθε και ήταν μία μαγευτική εμπειρία, γεμάτη χαρά και έντονα συναισθήματα.
Η ομάδα της Phosart κατέγραψε όλες τις στιγμές τόσο διακριτικά που κανείς δεν πρόσεξε ότι ήταν οι κάμερες ήταν καν εκεί.
Έπειτα από λίγο καιρό και ενώ είχαμε αρχίσει να συνειδητοποιούμε ότι ένα νέο, όμορφο κεφάλαιο, είχε ανοίξει στη ζωή μας,
ο Γιώργος, η Βάσω, ο Μίλτος και ο Χρήστος μας επισκέφθηκαν για να μας ρωτήσουν τι ιδέες είχαμε κατά νου για το βίντεο της γέννησης της Αριάνας.
Είδαν, εκείνη τη στιγμή, την μικρή μας κόρη να κοιμάται, και δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσο πολύ είχε μεγαλώσει σε μόλις λίγες εβδομάδες.
Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν να τραβήξουν μερικές φωτογραφίες της Αριάνας να κοιμάται, για να τις προσθέσουν στη φωτογραφική συλλογή της εγκυμοσύνης.
Τότε ήταν που ο Γιώργος είχε άλλη μία καταπληκτική ιδέα!! Αυτό που μας είπε ήταν:
«Αφού, πλέον, έχουμε τη γέννηση της Αριάνας και καθώς θα καλύψουμε τη βάπτιση της σε περίπου ενάμισι χρόνο από τώρα, τι θα λέγατε να τη φωτογραφίζουμε ανά περιόδους,
και να ενώσουμε όλα τα στάδια έπειτα από ένα χρόνο σε μία ενιαία ταινία ξεκινώντας από την ημέρα που γεννήθηκε έως την βάπτιση της;
Πραγματικά, είχαμε μείνει άφωνοι: Οι πρώτοι 18 μήνες ζωής της Αριάνας, όλοι μαζί σε ένα φιλμ!
Εννοείται ότι λατρέψαμε την ιδέα, τόσο πολύτιμη για εμάς, την οικογένεια μας και την Αριάνα μας ως παρακαταθήκη για το μέλλον.
Και αυτό ακριβώς έγινε. Ενάμισι χρόνο μετά το βίντεο ήταν έτοιμο.
Το κρατήσαμε, όμως, μυστικό, έτσι δεν το είπαμε σε κανέναν πριν να δούνε τις σκηνές και να αφήσουμε ανανόχλητη την ομάδα της Phosart να κάνει τα μαγικά της.
Και ήρθε, η πολυπόθητη ημέρα που το τηλέφωνο χτύπησε και ακούστηκε ο Γιώργος στην άλλη γραμμή...
«Το βίντεο είναι έτοιμο, μπορείτε να περάσετε και να το παραλάβετε».
Ήταν μία πραγματικά απίστευτη εμπειρία, να μπορούμε να ξαναζήσουμε τις στιγμές αυτές ξανά και ξανά, να δούμε τη πρώτη στιγμή που αντικρίσαμε το μωρό μας και την κρατήσαμε για πρώτη φορά στην αγκαλιά μας...
Tα συναισθήματα δεν περιγράφονται, δεν μπορούμε να θυμηθούμε πόσες φορές είδαμε το βίντεο εκείνη την ημέρα.
Αυτό το βίντεο θα μείνει μαζί μας προσεκτικά φυλαγμένο για το υπόλοιπο της ζωής μας, και πραγματικά δεν ξέρουμε πώς να ευχαριστήσουμε τη Phosart,
που πραγματοποιήσε τις ιδέες αυτές, με τον αστίρευτο επαγγελματισμό κσι δημιουργικότητα τους...
Μία από τις πιο πολύτιμες στιγμές της ζωής μας θα βρίσκεται μαζί μας για πάντα και το οφείλουμε στη Phosart!

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας,
Πάνος, Νάντια και Αριάνα

 

Share:

Bookmark and Share

Locate Us

Athens
Santorini
Mykonos
Worldwide
tel: +30 210 4829829
mob: +30 697 7631687
mob: +30 697 3248970

Join Our Newsletter

Stay connected! Subscribe to our newsletter, so you won’t miss our latest news, ideas for your special event and anything else that might interest you.
Email address:


This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. Accessing our website, you agree that we can use these types of cookies.

OK