Ρομαντική pre-wedding φωτογράφιση στη Νέα Υόρκη!

 New York pre wedding photography 272 phosart cover in
Σας παρουσιάζουμε την ρομαντική ιστορία της Αντιγόνης και του Teddy!
Η ομάδα της Phosart ταξίδεψε από την Αθήνα στη Νέα Υόρκη, για να απαθανατίσει όλες τις ρομαντικές στιγμές ενός πολύ όμορφου ζευγαριού στην πόλη που ζουν.
Μας προσκάλεσαν, λοιπόν, για μία πολύ όμορφη βόλτα στους δρόμους του Μανχάταν, για να απαθανατίσουμε όλες τις όμορφες στιγμές τους στην Time’s Square,
ανάμεσα στις εντυπωσιακές επιγραφές από νέον, κάτω από την επιβλητική γέφυρα του Brooklyn, καθώς και την βόλτα τους πάνω στην γέφυρα.
Η Αντιγόνη και ο Teddy ήταν και οι δύο πολύ όμορφοι και όλοι οι περαστικοί σταματούσαν για να δουν τις λήψεις από τις όμορφες στιγμές τους μαζί!
Η σκέψη του φωτογράφου ήταν να ακολουθήσει το ζευγάρι στην πόλη που ζουν, να τους γνωρίσει και να ολοκληρώσει την ιστορία τους με τον όμορφο γάμο τους που θα γίνει στην πανέμορφη Σαντορίνη.

Share:

Bookmark and Share

Locate Us

Athens
Santorini
Mykonos
Worldwide
tel: +30 210 4829829
mob: +30 697 7631687
mob: +30 697 3248970

Join Our Newsletter

Stay connected! Subscribe to our newsletter, so you won’t miss our latest news, ideas for your special event and anything else that might interest you.
Email address:


This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. Accessing our website, you agree that we can use these types of cookies.

OK