A Wonderful Story, from USA to Santorini

cover inside tara wd
  Είχαμε την τύχη να καλύψουμε τον γάμο προορισμού της Tara και του George στη Σαντορίνη. Ένα υπέροχο ζευγάρι που ταξίδεψε από τις ΗΠΑ για να κάνουν το γάμο τους κάπου ιδιαίτερα, απλά οι δυο τους. Και το έκαναν, αφήνοντας το παραδοσιακό κυκλαδίτικο στοιχείο να τους παρασύρει και να προσθέσει ξεχωριστές πινελιές στο γάμο τους.

  Η ιστορία τους είναι πραγματικά όμορφη, όπως μας εξήγησε η Tara: "Συναντηθήκαμε σε ένα μπαρ που ανήκε τότε στον νονό του. Τον είδα από την άκρη της αίθουσας και σκέφτηκα ότι ήταν το πιο εκπληκτικό πλάσμα που είχα δει ποτέ. Αποφάσισα να πάω να του μιλήσω, λέγοντας την ατάκα: Με συγχωρείτε, ξέρετε τι ώρα είναι; ... "

  Αυτό οδήγησε σε μια πολύ ρομαντική πρόταση αργότερα ... "Του έκανα έκπληξη με ένα ταξίδι για τα γενέθλιά του και εκείνος μου έκανε έκπληξη με μια πρόταση γάμου, πριν το δείπνο. Κανόνισε να έχουμε έναν επαγγελματία φωτογράφο να συλλάβει τη στιγμή στην παραλία και υπήρχαν κοχύλια στην άμμο που σχημάτιζαν τη φράση "Θα με παντρευτείς;". 
  Δεν είχα ιδέα για αυτό που συμβαίνει ή ότι το όλο θέμα πιάστηκε στην κάμερα.
Μία από τις πιο ρομαντικές μέρες της ζωής μου ... ένα καταπληκτικό ξεκίνημα στην καταπληκτική ζωή μας μαζί. "

  "Και οι δύο δεν είχαμε πάει ποτέ στην Ελλάδα πριν και πάντα θέλαμε να πάμε. Όσοι είχαν πάει, μας είπαν ότι είναι η πιο όμορφη γωνιά της γης, και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευχάριστη έκπληξη όταν είδαμε πόσο δίκιο είχαν, όταν φτάσαμε. Μας άρεσαν πολύ όλα τα γραφικά εκκλησάκια και η εκπληκτική θέα. "

  "Δεν υπήρχε μια στιγμή που σκέφτηκα ότι ήταν καλύτερη από την άλλη. Κάθε λεπτό της ημέρας εκείνης ήταν τέλεια και εντελώς "εμείς". Η ομάδα της PHOSART σίγουρα βοήθησε στο να είναι τέλεια όλα! Ήταν τόσο εύκολο να συνεργαστούμε και πολλές φορές δεν καταλαβαίναμε καν ότι υπήρχαν. Μας άφησαν να ζήσουμε τη στιγμή και αυτό ήταν τέλειο.
  Συμπαθήσαμε αμέσως τον Γιώργο, τον Χρήστο και την Ιωάννα. Κάναμε και μια μέρα πριν και μια μέρα μετά shooting μαζί τους και δεν απογοητευτήκαμε. Δεν κουραστήκαμε καθόλου μαζί τους και ήταν πραγματικά λυπηρό όταν ο χρόνος μας τελείωσε. Θα θέλαμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί τους και πάλι στο μέλλον, αν παρουσιαστεί η ευκαιρία. Ίσως σε κάποια επέτειο. :-)
  Ο Γιώργος, ο Χρήστος και η Ιωάννα έκαναν το γάμο μας επιτυχία! Μας έκαναν να νιώσουμε πολύ άνετα και μας άκουσαν. Δημιούργησαν σίγουρα αναμνήσεις για εμάς για μια ζωή. Δεν θα μπορούσαμε να τους ευχαριστήσουμε αρκετά για όλα όσα έχουν κάνει για μας. Χωρίς το καθένα από αυτά, ο γάμος μας στη Σαντορίνη δεν θα ήταν ο ίδιος. Θα τους συνιστούσα σε όποιους αναζητούν όχι μόνο καταπληκτικούς φωτογράφους/ κινηματογραφιστές, αλλά μια υπέροχη ομάδα ανθρώπων.
  Όταν είδαμε το βίντεο με την οικογένεια και τους φίλους μας πίσω στο σπίτι, δεν υπήρχαν μάτια που δεν ήταν δακρυσμένα στο σπίτι. Ακόμη και ο φωτογράφος και ο κάμεραμαν μας πίσω στο Σικάγο εξεπλάγησαν με την προσοχή της Phosart στη λεπτομέρεια και την ποιότητα της δουλειάς τους. Πραγματικά ένα δημιουργικό αριστούργημα. Μην αφήνετε websites άλλων φωτογράφων / βιντεογράφων να σας ξεγελάσουν... Στην PHOSART είναι απλά οι καλύτεροι!!! "

  Δεν υπάρχουν λόγια να τους ευχαριστήσουμε αρκετά για αυτά που έγραψαν, την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και την αμοιβαία αγάπη. Ευχόμαστε να είναι πραγματικά ευτυχισμένοι για πάντα από τα βάθη της καρδιάς μας...Wedding planner: Lov Weddings | Flowers & Decoration: Wedding Wish | Ceremony: Anastasis Church | Dinner: Sun Rocks | Scooter: Scooter Donkey 


Share:

Bookmark and Share

Locate Us

Athens
Santorini
Mykonos
Worldwide
tel: +30 210 4829829
mob: +30 697 7631687
mob: +30 697 3248970

Join Our Newsletter

Stay connected! Subscribe to our newsletter, so you won’t miss our latest news, ideas for your special event and anything else that might interest you.
Email address:


This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. Accessing our website, you agree that we can use these types of cookies.

OK